Menu Close

Services

Bij Koop Staalwerk kunnen wij u verschillende services leveren; van idee tot een compleet ingericht serieproductie rijp product. Wij helpen u graag met de project begeleiding, maar ook alles er tussen in is bij ons mogelijk. Wij vervaardigen producten uit staal, RVS en aluminium in een grote diversiteit en naar de wensen van de klant. In onze werkplaats kunnen wij plaatwerken, draaien, frezen en lassen.

Wij beschikken over lasmachines voor het lassen van aluminium, roestvaststaal en constructiestaal. Ook voor het reproduceren of repareren van onderdelen bent u bij Koop Staalwerk aan het juiste adres. Uiteraard verzorgen wij ook reparaties en industriële constructiewerken op locatie. Alles is bij ons mogelijk.

Bekijk onze services: engineering, machinebouw, verspaning en plaatwerk voor meer informatie en voorbeelden.

Heeft u een vraag of wilt u gebruik maken van onze service(s)? Neem dan contact met ons op!

Engineering

De unieke kracht van Koop Staalwerk is dat wij u kunnen helpen met het uitwerken van uw ideeën. U kunt uw eigen ontwerp door ons laten creëren. Uiteraard zullen wij u hierin ondersteunen met onze eigen kennis en jarenlange ervaring. We denken mee mee over eisen, specificaties en praktische oplossingen.

Plaatwerk

Plaatwerk bestaande uit verschillende materialen, afmetingen en diktes kunnen wij naar wens bewerken. Ook voor lassen, samenstellen en nabewerking kunt u bij ons terecht.

Mogelijkheden van plaatbewerkingen:
Lasersnijden, Watersnijden, CNC kanten, Walsen, Ponsen, Boren Tappen, Plaatsen van inserts en Poppen

Machinebouw

Graag produceren wij voor u de juiste machines om uw productiewensen te kunnen realiseren, van ontwerp tot oplevering. Zo ontstaat er een klant specifiek ontwerp, die aan al uw eisen voldoet. Wij kunnen u o.a. voorzien van diverse mogelijkheden in besturingstechnieken.

Stalen Kozijnen

Stalen Kozijnen bestaande uit verschillende materialen, afmetingen en diktes kunnen wij naar wens bewerken. Ook voor lassen, samenstellen en nabewerking kunt u bij ons terecht.

Mogelijkheden van plaatbewerkingen:
Lasersnijden, Watersnijden, CNC kanten, Walsen, Ponsen, Boren Tappen, Plaatsen van inserts en Poppen

Verspaning

Door middel van verspaning bewerken we materiaal door machines of met de hand waardoor er spanen van het basisproduct worden verwijderd. Koop Staalwerk heeft diverse machines in huis m.b.t. draai- en freeswerk. Naar behoefte van de klant zijn allerlei maat toleranties beschikbaar.

Onze klanten