Menu Close

Over Koop Staalwerk

Koop Staalwerk is al meer dan 25 jaar actief in Schijndel. Wij vervaardigen producten uit staal, RVS en aluminium in een grote diversiteit en naar de wensen van de klant. In onze werkplaats kunnen wij plaatwerken, draaien, frezen en lassen.

Daarnaast helpt Koop Staalwerk u graag mee met het ontwerpen van producten. Van idee tot oplevering, wij denken graag mee in een praktische oplossing voor uw project. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken helpen wij u graag uw processen te optimaliseren. Ook voor het reproduceren of repareren van onderdelen bent u bij Koop Staalwerk aan het juiste adres. Uiteraard verzorgen wij ook reparaties en industriële constructiewerken op locatie. 

Wij streven altijd naar optimalisatie en verbetering.

Werkwijze

Services

Engineering
Machinebouw
Verspaning
Plaatwerk

Specialistisch

Kwaliteit
Afwerking
Techniek
Fabricage

Werkplaats of op locatie

Reparaties
Reproduceren
Proces optimalisatie
Industriële constructiewerken

Kwaliteitsgarantie

Om onze klanten van uitstekende en constante kwaliteit te voorzien, zijn kwaliteitsprocedures van groot belang. Koop Staalwerk heeft diverse bewerkingen in eigen huis. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en houden we de kwaliteit in eigen hand om hoogwaardige producten toe te leveren. Wij kunnen u dus van de tekentafel tot de eindfase begeleiden.